Autosol Marine Bird&Spider Stain 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

AU53900

Nov izdelek

Čistilo za ptičje iztrebke. 

Tag:

Več informacij

Učinkovito čistilo, kiodstranil ptičje iztrebke in ostanke žuželk z vseh površin vašega plovila. Odstranjevalec madežev Autosol Marine Bird and Spider v 500-mililitrski razpršilni steklenički s črpalko, ki je enostavna za uporabo, je certificirano varen za oceane in brez mikroplastike ter je idealen za morsko okolje.


Navodila za uporabo:
Sredstvo napršimo na površino. Počakamo nekaj časa in speremo z vodo. V kolikor je potrebno si pomagamo z gobico ali krtačko.

Varnostni napotki: 
VSEBUJE: anionske površinsko aktivne snovi, fosfonati, neionske površinsko aktivne snovi <5%
parfumi, Sodium Pyrithione, Benzisothiazolinone. NAVARNO: H315 Povzroča draženje kože.
H318 Povzroča hude poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. H302 Zdravju škodljivo pri zaužitjuP102 Hraniti zunaj dosega otrok. V primeru vdihavanja: dovajanje svežega zraka, v primeru težav iti k zdravniku. Če pride v stik s kožo: proizvod na splošno ne draži kože. Če pride v stik z očmi: Oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo. Če snov zaužijemo: pri trajajočih težavah se posvetovati z zdravnikom.

  

Povezani izdelki