Autosol Marine Heavy Duty Cleaner 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

AU54102

Nov izdelek

Čistilo za trdovratne madeže.

Tag:

Več informacij

Izjemno močan alkalni čistilni koncentrat. Zasnovan posebej za odstranjevanje trdovratne umazanije s plovil, kot so mast, olje, dizel, itd. Lahko se uporablja na vseh površinah, odpornih na alkalije.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesemo na površino. Počakamo nekaj časa in speremo z vodo ali zbrišemo z suho mehko krpo. 

Varnostni napotki: 
VSEBUJE: Natrijev hidroksid, anionske površinsko aktivne snovi, kationske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko
aktivne snovi NEVARNO: H290 Lahko je jedko za kovine. H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz/opremo za
varovanje sluha. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z
vodo [ali prho]. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če
jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P321 Posebno zdravljenje (glejte na tej etiketi). P501 Vsebino/posodo odstranite v skladu z lokalnimi predpisi. Splošni napotki: S proizvodom onesnaženo oblačilo nemudoma odstraniti. V primeru vdihavanja: v primeru nezavesti položaj in prevoz v stabilnem bočnem položaju. Če pride v stik s kožo: pri trajajočem draženju kože iti k zdravniku.
Takoj sprati z vodo in milom in dobro izplakniti. Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo in se posvetovati z zdravnikom. Če snov zaužijemo: izprati usta in piti obilo vode. Piti obilo vode in dovajati sveži zrak. Nemudoma vključiti zdravnika.

 

Povezani izdelki