Autosol Marine Heavy Cut 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


44,97 € z DDV

AU55000

Nov izdelek

Vosek za plovila.

Tag:

Več informacij

Najnovejša generacija abrazivnih loščil znamke Autosol. Odstrani praske, sledi brušenja (P1200 - P2000), oksidacijo in poškodbe, ki jih povzroča UV sevanje na gelcoatu iz steklenih vlaken in barvanih površinah. Doseže hiter in učinkovit rezultat poliranja in združuje izjemno visoko rezalno zmogljivost z visoko stopnjo sijaja. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite manjšo količino voska na aplikator za poliranje in polirajte s krožnimi gibi, dokler ne dosežete želenega rezultata. Ostanek voska nato odstranite s čisto mikro krpo. 

Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok. Varnosti list na voljo na zahtevo.

Varnostni napotki: 
VDEBUJE: aromatski ogljikovodiki, alifatski ogljikovodiki ≥5 - <15%, neionske površinsko aktivne snovi <5% NEVARNO H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
P501 Vsebino/posodo odstranite v skladu z lokalnimi predpisi. Vprimeru vdihavanja: dovajanje svežega zraka, v primeru težav iti k zdravniku. Če pride v stik s kožo: proizvod na splošno ne draži kože. Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo. Če snov zaužijemo: Pri trajajočih težavah se posvetovati z zdravnikom.

      

Povezani izdelki