Autosol Marine EVA Foam Cleaner 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

AU15600

Nov izdelek

Čistilo za talne obloge na plovilih.

Tag:

Več informacij

Izjemno učinkovito, koncentrirano čistilo za talne obloge iz teksturirane pene EVA (imitacija tikovine) in drugih površin plovil.
Močna formula brez večjega napora pri drgnjenju raztopi umazanijo in usedline. Idealno za odstranjevanje značilne umazanije, kot so ptičji iztrebki in iztrebki insektov, prah, pesek, odrgnine od čevljev.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesemo na površino. Počakamo nekaj časa in speremo z vodo ali zbrišemo z suho mehko krpo. 

Varnostni napotki: 
VSEBUJE: anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, parfumi, Sodium Pyrithione, LINALOOL, Benzisothiazolinone, Alcohols, C12-14, ethoxylated. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P280 Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. V primeru vdihavanja: dovajanje svežega zraka, v primeru težav iti k zdravniku. Če pride v stik s kožo: Proizvod na splošno ne draži kože. ꞏ Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo in se posvetovati z zdravnikom. Če snov zaužijemo: Pri trajajočih težavah se posvetovati z zdravnikom.

     

Povezani izdelki