Autosol Marine Brightener-Step 2 1000ML

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

AU15120

Nov izdelek

Čistilo za lesene površine na plovilih.

Tag:

Več informacij

Izredno učinkovito čistilo, ki očisti siv in preperel les globoko v pore in ga ponovno posvetli. Les ponovno pridobi svoj naravni barvni ton in barvno globino. Primerno za vse površine iz tikovine, palube iz tikovine na jahtah in čolnih kot tudi za vse pohištvo iz tikovine na ladji in na vrtu. 

Navodila za uporabo:

Enostaven nanos; les navlažite, zmešajte z vodo, nanesite, zdrgnite s čopičem/gobo in po največ 3 minutah sperite. 

Mešalna razmerja: 1:1 za sivi tik, 1:3 – 1:5 za sijaj.

 

Varnostni napotki: 

VSEBUJE neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi  NEVARNO: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju.H312 Zdravju škodljivo v stiku s kožo. H318 Povzroča hude poškodbe oči. H319 Povzroča hudo draženje oči. Splošni napotki: S proizvodom onesnaženo oblačilo nemudoma odstraniti. V primeru vdihavanja: V primeru nezavesti položaj in prevoz v stabilnem bočnem položaju. Če pride v stik s kožo: takoj sprati z vodo in milom in dobro izplakniti. Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo in se posvetovati z zdravnikom. Če snov zaužijemo: Piti obilo vode in dovajati sveži zrak. Nemudoma vključiti zdravnika.

  

Povezani izdelki