Autosol Marine Inflatable Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

AU15850

Nov izdelek

Čistilno sredstvo za gumenjake

Tag:

Več informacij

Čisti in ščiti tudi močno umazane gumenjake in blatnike. Primerno za vse površine iz gume, Hypalona, ​​PVC-ja in podobnih materialov. Odstranjuje mastne in oljnate madeže ter vodne madeže in vremenske vplive. Tesni površino s polimernimi voski, odpornimi na vremenske vplive.

Navodila za uporabo: Steklenico pred uporabo pretresite. Delajte odsek za odsekom. Izdelek nerazredčen nanesite na površino, ki jo želite očistiti z bombažno krpo ali barvno obstojno krpo iz mikrovlaken. Pustite kratko delovati in obrišite raztopljeno umazanijo s krpo. Po brisanju je površina rahlo lepljiva. Na koncu sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Po sušenju je površina gladka in čista.

 

Varnostni napotki: 
VSEBUJE neionske površinsko aktivne snovi, anionske površinsko aktivne snovi <5%. NEVARNO: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti. P280 Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362+P364 Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. V primeru vdihavanja: v primeru nezavesti položaj in prevoz v stabilnem bočnem položaju. Če pride v stik s kožo: takoj sprati z vodo in milom in dobro izplakniti. Če pride v stik z očmi: oči z odprto očesno režo več minut izpirati pod tekočo vodo. Pri trajajočih težavah se posvetovati z zdravnikom. Če snov zaužijemo: Pri trajajočih težavah se posvetovati z zdravnikom.

      

Povezani izdelki