Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini IMS Aditoil d.o.o., gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je blago na zalogi v našem skladišču v Trzinu, bodo vsa naročila opravljena do 12h odpremljena še isti ali naslednji dan. Zaradi velikega izbora artiklov, posebaj pa specialne opreme, kot so omere, ograje, koši,... Ne moremo zagotoviti, da bi imeli vse artikle stalno na zalogi. Zato je za te artikle dobavni rok nekoliko daljši.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava pošte Pošte Slovenije ali Gold Express, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji delovni dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa vas kurir o pošiljki tudi obvesti in tako se dogovorite za ponovno dostavo paketa.

Blago lahko prevzamete tudi osebno v našem podjetju v Trzinu, Špruha 29. Poleg tega, da ne plačate stroškov dostave, lahko tudi izkoristite priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki, ki vam bodo radi svetovali o uporabi kupljenih izdelkov ali o prihodnjih nakupih.

 

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten in znese 6,50 EUR. Vse cene vsebujejo 22% DDV:

Dostava dopoldne - kamorkoli

Dostava izdelkov v vrednosti nad 80,00€ je brezplačna.

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov. Nihče ne mara izgubljene prtljage ali paketov.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine.

Če vas v času dostave ni na predivdenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), vas bo dostavljalec kontaktiral, zato vas prosimo, da ob registraciji vnesete še kontaktno številko.

Paket gre od nas še isti dan

… seveda, če je blago na zalogi in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevajte naslednje priporočilo:

  • naročilo oddajte čimprej - potrjeno mora biti najkasneje do 12. ure.

Včasih telefonski klic pomaga zaobiti kakšno od teh pravil, ampak če je izjem preveč, potem pravilo ni več pravilo, zato prosimo za razumevanje.

Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, vas bomo o roku dostave artikla obvestili. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:

  • če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vam bomo skušali artikle, ki so na zalogi, poslati takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi, v tem primeru vam bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi,
  • če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi, če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.


Za dostavo paketa ponavadi poskrbi poštna služba Pošte Slovenije ali Gold Express, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nam pošljite elektronsko pošto na trgovina@ims-adit.si.