O nas

Smo podjetje z več kot 20 letno tradicijo na Slovenskem tržišču. Z doslednim spoštovanjem osnovnih načel razvojne strategije podjetja IMS-ADIT, d.o.o. nam je uspelo pridobiti znaten tržni delež Republiki Sloveniji. Zavedamo se, da je zaupanje kupcev v naš program temeljni kamen uspešnosti podjetja, zato temu posvečamo vso našo skrb.

V prodajnem programu vam ponujamo široko paleto izdelkov za zaščito okolja, sanacijo in čiščenje. Ravno temu smo v preteklosti namenjali največ pozornosti in dan danes smo ponosni, da našim zadovoljnim kupcem lahko ponudimo učinkovite in kvalitetne rešitve, ki so postale nepogrešljive pri njihovih vsakdanjih opravilih.
Bili smo prvi, ki smo na našem tržišču začeli uvajati sodobna sredstva za vpijanje nevarnih tekočin, preprečevanje razlitij in sanacijo. Naši sistemi pa so postali nepogrešljivi za pridobivanje okoljskih standardov. Proizvodnje in servisne dejavnosti si brez teh sredstev skorajda ne moremo več zamisliti. Na tem področju sodelujemo z svetovno znanimi korporacijami kot so: SPC INTERNATIONAL, ENPAC CORPORATION, LAMOR AB, ECOSAFE SA, STUMPF METALL ter druga manjša podjetja. Ker radi prisluhnemo željam naših kupcev smo v zadnjih letih prodajni program močno razširili. Osredotočili smo se na čistilno tehniko, kjer vam ponujamo celotno paleto specialnih čistilnih koncentratov za industrijo, obrt in dom ter pripomočkov za čiščenje. Sodelujemo s podjetjem AMERICOL BV, ki ima več kot 100 let izkušenj pri proizvodnji sodobnih čistilnih sredstev. Sodelujemo pa še z mnogimi drugimi dobavitelji kot so: IBS, DUPONT®, MESTO, VIKAN®, DR. WEIPERT, MACOIL, STOCKMEIER CHEMIE, AUTOSOL, K2 CAR CARE in drugi. Svetovanje in šolanje pri uporabi sredstev spada v našo osnovno dejavnost. Strokovno usposobljeni sodelavci bodo skupaj z vami poiskali vedno prave rešitve za vaše probleme.

Prodajni program:

* vpojna sredstva
* oprema za nadzorovanje razlitij
* oprema za zaščito voda
* ognjevarni kabineti
* zaščita oprema
* varnostne prhe in izpiralci
* osebna varovalna oprema
* čistilna tehnika
* aditivi za kurilna olja
* pobiralci olj
* avtokozmetika

Podatki podjetja:
Skrajšan naziv podjetja: IMS-Adit, d.o.o.
Polni naziv in sedež: IMS Aditoil, podjetje za proizvodnjo,inženiring, notranjo in zunanjo trgovino, d.o.o.,
Špruha 29, SI-1236 Trzin - IOC

Tel: +386(0)1 560 22 00
Fax: +386(0)1 560 22 10

WWW: www.ims-adit.si,
WWW: www.operi-avto.si,
WWW: www.ims-trgovina.si,

e-mail: ims@ims-adit.si

TRR pri NLB d.d: SI56023090011839006
SWIFT: LJBASI2X

Davčni zavezanec: DA
Id za DDV: SI48844403
Matična številka: 5602637 
Št. vložka pri Okrajnem sodišču v Ljubljani: 061/11764200