Meva plastična lovilna kad - 55L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 23 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 23 točke ki se lahko spremenijo v popust 4,60 €.


233,73 € z DDV

4381

Nov izdelek

Lovilna posoda z rešetko

Category: Lovilne palete.
Tag:

Več informacij

Lovilna kad za sprejem tekočin, je primerna predvsem v kemični industriji ali okolju z visokimi zahtevami v kakovosti in videzu. Robustna konstrukcija zagotavlja visoko mehansko vzdržljivost. Odstranljive rešetke omogočajo lažje čiščenje.
Prednosti lovilne kadi: ne korodira, odporna je na vremenske razmere in UV sevanje, odporna je na večino kemikalij, robustna zasnova omogoča manipulacijo z viličarjem, majhna teža in možnost popolnega recikliranja.

Navodilo za uporabo:
Lovilna kad postavimo na ravno podlago. Priporočamo, da nevarne snovi shranjujete na za to predvidenem mestu in ga tudi ustrezno označite. Posode z nevarno snovjo enostavno postavimo na lovilno kad. Pri postavitvi priporočamo, da to izvedete pazljivo, posebno kadar ga nalagamo z viličarji iz večje višine. Lovilno kad lahko premikamo tudi s paletnimi vozički oz. viličarji. Lovilno posodo najmanj enkrat letno očistimo in vizualno pregledamo.

Tehnične karakteristike:
Dimenzije: 770 x 770 x 170mm
Volumen: 55L
Teža:11 kg

Povezani izdelki