Autosol Aluminium Polish

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


7,47 € z DDV

Nov izdelek

Polirno sredstvo za aluminjaste površine

Več informacij

Polirna pasta za čiščenje in nego površin iz aluminij zagotavlja izredno visoki sijaj na obdelanih površinah. Odlikuje jo enostavna uporaba. Ta revolucionaren izdelek, brez amoniaka, ustvarjen v laboratorijih Dursol-Fabrik, je kot nalašč za čiščenje in poliranje gole površine aluminija. Polirano površino pušča lepo in brez prask. Po uporabi ne pozabite na sprej Autosol Protective Oil za ekstremno dolgotrajno zaščito.

Navodila za uporabo:
Površino najprej očistimo nesnag in nečistoč s čistilnim sredstvom. Nanesemo majhno količino paste na površino, katero želimo očistiti oz. spolirati. Spoliramo s mehko krpo iz mikrofibre ali z ustrezno gobico oz. aplikatorjem. Zbrišemo s suho mehko krpo do popolnega sijaja.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. POZOR: Povzroča draženje kože. Povz-
roča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dose-
ga otrok. Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči / zaščito za obraz. Preprečiti sproščanje v okol-
je. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Vsebino/embalažo odstranite v skladu z nacionalnimi predpisi.

pozor.png

Povezani izdelki