Ma-fra Mr. GÙ GÙ Air Freshner

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


3,65 € z DDV

Nov izdelek

Osvežilec zraka v obliki sove

Category: Osvežilci zraka.
Tag:

Več informacij

Mr. Gù Gù je izjemno zanimiv osvežilec v obliki sove. Narejen je iz kvalitetne gume, katera je odporna na visoke in nizke temperature. Obstojnost osvežilca je do 4 tedne. Na voljo v treh različnih vonjih.

Navodila za uporabo:
Namestite ga na vaše vzvratno ogledalo oz. kakšno drugo mesto, kamor lahko osvežilec obesite. Osvežilec naj ne pride v stik s plastiko in tkanino.

Varnostni napotki:
Mr. Gù Gù Red Fruits:
Vsebuje: 2,4-Dimethyl-3-cyclohexen-1-carboxaldehyde. Lahko povzroči alergijski odziv. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
Mr. Gù Gù Black Tropical:
Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone, 7-hidroksicitronelal, alpha-methyl1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde. Lahko povzroči alergijski odziv. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
Mr. Gù Gù Orange & Cannelle:
Vsebuje: Evgenol, Cinamal, Cinnamonitrile (isomer unspecified), 2,4-Dimethyl-3-cyclohexen-1 carboxaldehyde, Kumarin, Cinamil alkohol, Geraniol, Citral. Lahko povzroči alergijski odziv. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
Mr. Gù Gù Lemon & Citrus:
Vsebuje Citral, (R)-p-Menta-1,8-dien. Lahko povzroči alergijski odziv. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
Mr. Gù Gù Ocean breeze
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Previdnostni stavki P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. Vsebuje 7-hidroksicitronelal, Alpha Hexyl

Povezani izdelki