Dinitrol 425 UV tesnilna masa 310ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,34 € z DDV

Nov izdelek

Enokomponentna poliuretanska lepilna in tesnilna masa

Category: Lepila.
Tag:

Več informacij

Dinitrol 410 UV je enokomponentna poliuretanska tesnilna ter lepilna masa. Lepi, tesni in protikorozijsko zaščiti karoserijo, kovino, umetne mase iz poliestra ali trdega PVC, les, gumo, naravni in umetni kamen, beton ipd. Masa je odporna na morsko vodo in UV žarke, ima odlično stabilnost in se tudi pri debelejših nanosih ne udira, hitro se suši, možno jo je prebarvati mokro v mokrem (ne uporabiti barv, ki vsebujejo alkohol ali alkidna topila, če masa ni popolnoma suha, saj s tem preprečimo nadaljnji proces sušenja). Na voljo v sivičrni in beli barvi.

Navodilo za uporabo:
Uporablja se pri sobni temperature. Površina ki jo je potrebno obdelati mora biti čista in brez prahu, olja in masti. Za nanos s kartušo, lahko uporabite standardne pištole.

Varnostni napotki:
Pred uporabo, natančno preberite navodila za uporabo.H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H332 Zdravju škodljivo pri vdihovanju. H334 Lahko povzroči simptome alergije ali astme ali težave z dihanje pri vdihovanju. H335 Lahko povzroči draženje dihalnih poti. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti noben drug način izpostavljenosti ne povzroča takšne nevarnosti. P260 ne vdihovati hlapov. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P342+P311 Pri respiratornih sistemih: pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov in odpadne embalaže. EUH204 Vsebuje izocianate. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki