Rezervoar za kuhinjsko olje OLIVE BOX 240L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 237 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 237 točke ki se lahko spremenijo v popust 47,40 €.


2 374,97 € z DDV

-10%

2 638,86 € z DDV

7753

Nov izdelek

Posoda za odpadno kuhinjsko olje

Tag:

Več informacij

Odpadno kuhinjsko olje je nevaren odpadek in izpust v kanalizacijo onesnažuje okolje in posledično tudi podtalnico, kar vpliva na kvaliteto naše pitne vode. Poleg tega pa povzroča tudi okvare na cevovodnih sistemih. Ker je olje lažje od vode, na površini tvori oljni film, ki preprečuje, da kisik pride do vode, kar ubija organizme v vodi. Pronicanje olja v zemljino pa povzroča dolgotrajne poškodbe ekosistema in znatno zmanjšuje kvaliteto pitne vode. En liter olja povzroči kontaminacijo do enega milijona litrov pitne vode, saj ravno tako služi kot hrana za zdravju škodljive mikro organizme, ki se hranijo z ogljikovodiki, le te pa se nato razširijo po rekah, jezerih in podtalnici.

Recikliranje olja:
Kuhinjsko olje po uporabi (sončnični, olivno, rastlinsko,…) je možno enostavno reciklirati in tako lahko zaščitimo okolje v katerem živimo tudi za prihodnje generacije.

Lastnosti posode za odpadno kuhinjsko olje:
- Veliki zbiralnik konstruiran posebej za zbiranje odpadnega kuhinjskega olja v manjših plastenkah.
- Kontejner v kontejnerju. V notranjost se postavi standardni 240L komunalni zabojnik, ki ga zlahka menjamo. ( ni vključen v ceno)
- Poskrbljeno je tudi za varnost, saj je kontejner opremljen z elementi za vijačenje v tla.
- Vrata z ključavnico pa varujejo kontejner v notranjosti.
- Zunanji del je izdelan iz visokokakovostne plastike, ki je UV obstojna.
- Dimenzije: 1000 x 1400 x 2350 mm
- Volumen: 240 L

Povezani izdelki