CTS SK-2 premaz za tlakovce in beton 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 8 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 8 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,60 €.


89,23 € z DDV

CTSSK-25L

Nov izdelek

Premaz za tlakovce in beton

Več informacij

CTS SK-2 je profesionalni zaščitni premaz, ki preprečuje , da bi voda, prah in ostala umazanija prodirala v beton in tlakovce. Ščiti proti madeži in zavira rast alg, lišajev in plesni. Ohranja čistost površine, barvo in odpravi učinek obledetosti.
Je brezbarvna tekočina z vonjem značilnim za dearomatizirana topila. Zmogljivost je odvisna od absortivnosti tlakovcev oziroma betona, nekje 1l  od 5-10m2. Površina izgubi obledelost saj po nanosu izgleda kot mokra. " Wett Effect". Sredstvo na površini ustvarja nevidno a izjemno učinkovito bariero, katera učinkovito ščiti pred zunanjimi vplivi. Znatno olajša čiščenje. 

Tehnične značilnosti:
- brezbarvna raztopina
- gostota pribl. 0,9 kg/dm3
- vonj, značilen za dearomatizirana topila
- kapaciteta: odvisno od absorpcije tlakovcev ali
betona lahko 1 liter pripravka impregnira od 5 do 10 m² - z eno impregnacijo
- temperatura nanašanja: od +5 do +30 °C

Navodila za uporabo:

Priprava:
Pred impregnacijo je treba podlago očistiti prahu, umazanije, patine, ohlapnih in ohlapnih delcev, solnih eflorescenc in ostankov barvnih premazov. Podlaga mora bitisuha (ne vlažna).

Nanos:
Impregnacija SK-2 je izdelan v obliki, pripravljeni za uporabo. Ne razredčite. Pred uporabo priporočamo da sredstvo testiramo na skritem delu.  Na površino nanesemo z pršilko, valjčkom ali čopičem. Pustimo nekaj časa, da se sredstvo vpije v površino.ž Priporočljivo je, da nanesemo še en sloj ko je površina še mokra. Po nanosu pustimo površino, da se posuši ca 3 ure. V tem času površine ne izpostavljamo dežju ali vodi.


Varnostni napotki:
Vsebuje: ogljikovodiki, C9‐C11, n‐alkani, izoalkani, ciklični, < 2% aromatov; dioktilkositrov dilaurat.
Nevarno: H226  Vnetljiva tekočina in hlapi. H304  Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H336  Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H360D  Lahko škoduje nerojenemu otroku. H373  Lahko škoduje organom (imunski sistem) pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. EUH066  Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.
P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P201  Pred uporabo pridobiti posebna navodila. P210  Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310  PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331  NE izzvati bruhanja. P405  Hraniti zaklenjeno. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.




Povezani izdelki