K2 KLIMA DOKTOR 500ML

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


6,95 € z DDV

66K2K100

Nov izdelek

Čistilo prezračevalnih kanalov

Category: Čistila .
Tag:

Več informacij

Učinkovito čistilna pena za čiščenje in odstranjevanje bakterij prezračevalnih kanalov in klimatskih naprav. Uniči vse bakterije, plesni in očisti kanale in celoten klimatski sistem. S pomočjo posebno oblikovane dolge cevke, ki je priložena spreju je primerna za čiščenje težje dostopnih mest. Posebna  penasta tvorba zagotavlja temeljito čiščenje klimatskih naprav doma v prezračevalnih sistemih, klimatskih napravah, sanitarnih napravah, ogrevalnih sistemih, vlažilnikih zraka, konvektorjih v delavnicah, pisarnah v avtomobilu. Zagotavlja svež in prijeten vonj. Deluje takoj. 

Navodila za uporabo:
1.Izklopite prezračevanje, 2.Nastavite na notranje kroženje, 3. Temperaturo nastavimo na minimum in vse skupaj izklopimo. 4. Odstranite kabinski filter ( po navadi je lociran pod armaturo na sovoznikovi strani) 5. Pretresite sprej, 6.S pomočjo dolge cevke, ki seže globoko v prezračevalni sistem. 7. Po potrebi zamenjamo kabisnki filter - priporočljivo. 8 Očistimo vsak kanal posebaj. 9. Medtem ko nanašate počasi izvlečite cev. 10. Počakamo 15 min, Vžgemo vozilo in klimatsko napravo ob notranjem kroženju. Vklopimo prezračevanje na min. in povečujemo do maksimuma. 11. Po ca 10 min. ugasnemo vozilo in klimatsko naprava ponovno nastavimo po lastnih željah. 12. Dobro prezračimo vozilo. OPOZORILO. Peno nanašamo zmerno in ne v prevelikih količinah. Višek obrišemo z krpo. Še posebej pozorni moramo biti pri nanosu pri sredinskem kanalu, kjer so elektronske naprave vozila.  Nanos pene v te kanale naj bo minimalen. 

Varnostni napotki:
Pred uporabo dobro preberite navodila in etiketo na plastenki. Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Brez primernega prezračevanja se lahko ustvarijo eksplozivni hlapi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi; parfumi

Povezani izdelki